Durmuş Ali Gülcan İlkokulu

Vizyon: Biz, Bilgi Çağı’na uyarlanmış bir kurum olarak; - Öğrencilerimizin; kendine güvenen, ideallerini gerçekleştirmeye istekli, toplum içinde başkalarının hak ve özgürlüklerine saygı duyan birey olmalarını sağlamak, - Her çocuğun içindeki yaratıcılığı ve çok yönlülüğü gün yüzüne çıkararak, hakların korunduğu, güven, hoşgörü ve sevginin hakim olduğu bir ortam yaratmak, - Eğitim öğretim etkinliklerinde çağdaş teknolojinin getirdiği tüm olanakların kullanıldığı bir ortamı öğrencilerimizin hizmetine sunmak, - Okulumuzu; öğrencileri, öğretmenleri ve velileri ile çevrede örnek gösterilebilecek ve gurur duyulabilecek bir kurum haline getirmek, - Öğrencilerimizin istek ve ihtiyaçlarını en kısa sürede gidererek, onları başarıya götüren yolda motive edip, umut ve güveni aşılayarak hedeflerine emin adımlarla gitmelerini sağlamak, - Çocuklarımıza mutlu ve başarılı bireyler olma isteğini ve yeteneğini kazandırmak, için varız.

Misyon: - Ulusal ve evrensel değerlerin farkında olup, değişime ve gelişime açık, - Demokratik toplum düzenini benimseyen, - Kendine güvenen, çevresine saygılı, yaratıcı ve farklı düşünebilen, özgür, hoşgörülü, katılımcı, sorumluluk sahibi bireyler yetiştiren, - Bilginin yanında uygar davranışın önemini bilen bir gelecek nesil yaratan, - Sevgi ve saygının hakim olduğu, güven ve huzurun sahibi, mutlu ve gurur duyacağımız, başarılı bir OKUL OLMAK HEDEFİMİZDİR.

Başarılar:

Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://durmusaligulcanilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Bahçelievler Mh. Şehit Mehmet Salim Çalışkan Cd. No 24 Merkez KARAMAN

Öğretim Şekli :Normal öğretim

Yerleşim Yeri - Bahçelievler Mah. Şehit Mehmet Salim Çalışkan Cd. Nu: 24 Merkez KARAMAN

Adres - Bahçelievler Mh. Şehit Mehmet Salim Çalışkan Cd. No 24 Merkez KARAMAN

Ulaşım Belediye otobüsü ve 3 nolu hat dolmuşları

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz, merkez ilçeye bağlı Bahçelievler Mahallesinde bulunmaktadır.