OKULUMUZDA AİLE OKULU PROJESİ EĞİTİMLERİ BAŞLADI

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından başlatılan "Aile Okulu Projesi" ile ebeveynlere yönelik olarak okullarda açılan kurslarda, anne ve babalara çocuklarının eğitimine ve sağlığına katkı sunacak eğitimler veriliyor.

Oklumuzda Aile Okulu Projesinde öğrenci olan  velilere,Rehber Öğretmen Derya DİKDERE tarafından 10 ana başlık altında eğitim verildi. Aile yapısını olası risklere karşı daha korunaklı hale getirmeyi hedefleyen eğitimlerde; aile içi ilişkiler, ev yönetimi ve çocuklara olumlu davranış kazandırma yöntemlerine ışık tutması amacıyla aile içi iletişim becerileri, çatışma ve stres yönetimi, bilinçli ve güvenli teknoloji kullanımı, bağımlılıkla mücadele, sosyal duygusal beceri gelişimi, akran ilişkileri, ahlaki gelişim, sağlıklı beslenme ve fiziksel aktiviteler, ilk yardım, çevre koruma bilincinden oluşan 10 farklı konu başlığı yer aldı.

Aile Okulu kursuna katılan velilerimiz almış oldukları eğitimlerden çok faydalandıklarını ve memnuniyetlerini bildirdiler. Aile Okulu Eğitimi ile anne olarak çocukları için çok faydalı bilgiler edindiklerini söylediler.Tüm velilerimize bu eğitimleri  tavsiye ediyor,tüm velilerimizi okulumuza, eğitimlere bekliyoruz.

18.11.2022 89

18-11-202218-11-202218-11-202218-11-202218-11-202218-11-2022