Okulumuzda 18 Mart Çanakkale Zaferi Ve Şehitleri Anma Günü

101.yılını kutladığımız ve tarihimizin en şanlı sayfalarından biri olan ve adını şanlı tarihimize altın harflerle yazdıran 18 Mart Çanakkale Zaferi, okulumuzda öğrencilerimizin özenle hazırlayıp sunduğu programda duygusal anlar yaşanarak Çanakkkale Savaşı ve Şehitlerimiz anıldı. İlgiyle izlenen tören izleyenleri geçmişe götürerek o günleri yaşattı.

21.03.2016 1345

Okulumuz öğretmenlerinden Saadet ÇELİK  rehberliğinde çanakkale ve kurtuluş savaşında mücadele eden Kara Fatma,Nezahat Onbaşı,Nene Hatun,Gördesli Makbule, Binbaşı Ayşe gibi örnek şahsiyetlerimiz öğrencilerimiz tarafından canlandırılıp tanıtıldı.

Sosyal Bilgiler Öğretmeni Şerife ATCI rehberleğinde ´Kınalı Ali´ tiyatro gösterisi gerçekleştirildi.

2/A sınıfı öğretmeni Gazi Osman PEKŞEN rehberliğinde öğrencilerimiz tarafından Çanakkale Savaşı konulu oratoryo çalışması gerçekleştirildi.

Ortaokul kademesi Müdür Yardımcısı ve Din Kültürü Ahlak Bilgisi Öğretmenimiz Ahmet ÖZÜNAL rehberliğinde hazırlanan koro tarafından çanakkale türküleri seslendirildi.