Öğrencilerimiz Meslekleri Tanıdı

2/A şubesi öğrencilerimiz öğrenmeyi kolaylaştıma maksadıyla doktor, polis, veteriner, gıda mühendisi, su ürünleri mühendisi, çiftçi, iş makinası oparetörü, esnaf, öğretmen ve okul müdürlüğü mesleklerini eğlenerek, somut yaşantı yoluyla öğrendiler.

06.12.2016 815

Farklı meslek gruplarından doktor, polis, veteriner, gıda mühendisi, su ürünleri mühendisi, çiftçi, iş makinası oparetörü, esnaf, öğretmen ve okul müdürü sınıf öğretmenimiz Hacer BAYRAM tarafından sınıfa davet edilerek öğrencilere hem meslekler tanıtıldı hem de ileride seçebilecekleri meslekler hakkında fikir sahibi olmaları sağlandı.