15 TEMMUZ DEMOKRASİ ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ FOTOĞRAF SERGİSİ

Okulumuzda "15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Fotoğraf Sergisi" açıldı.

26.09.2016 545

Okulumuzda "15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Fotoğraf Sergisi" açıldı.

Okulumuzda düzenlenen İlköğretim Haftası programının ardından 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma Haftası kapsamında okulumuzda yaptığımız programla aziz şehitlerimizi anarak onların aziz ruhlarının anısına hain darbe girişiminin düzenlendiği gece ve sonrasında kahraman Türk milletinin cansiperane ülkesini savunurken ve zalimlere dur dediği direniş ve diriliş gecesinin fotoğraflarının yer aldığı serginin açılışını gerçekleştirdik.

Sergi açılışına Sayın Valimiz Süleyman TAPSIZ, Garnizon Komutanı J. Alb. İlhan Şen, Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, KMÜ Rektörü Sabri Gökmen, Vali Yardımcısı Mehmet Uğur Arslan, İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu ile daire müdürleri, okul yöneticileri, öğretmenler ve davetliler katıldı.